FAQ

WAAROM IS HET ZO VOORDELIG?

Onze dienst is zo voordelig omdat we grote delen van het systeem hebben geautomatiseerd. Dit betekent dat we kosten kunnen besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Wij vinden dat ook onze klanten mogen profiteren van de lage kosten.

BLIJVEN DE LINKS ONLINE ALS IK HET ABONNEMENT OPZEG?

Ja zeker. De links die zijn gepubliceerd ten tijde van je lidmaatschap blijven online als je jouw abonnement opzegt. 

IK HEB EEN TEKST GEPUBLICEERD OP EEN DOMEIN: WAAROM STAAT DEZE NIET ONLINE

Dat kan 2 redenen hebben:

1. Je hebt de tekst op dd. gepubliceerd. We gebruiken een willekeurig tijdstip waarop de tekst wordt gepubliceerd. Zo verminderen we de footprint je achterlaat. 

2. Je hebt de tekst op een andere datum gepubliceerd. Daarom zie je het alleen op die datum online.

WELKE KWALITEIT MAG IK VERWACHTEN?

Onze domeinen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun eigen backlink profiel. Dit betekent dat veel van hen sterke inkomende links hebben die anders moeilijker te verkrijgen zijn. Zoals bijvoorbeeld links van:

– Gemeenten
– Ziekenhuizen
– Media 
– Universiteiten
– Overheid pagina’s
– Wikipedia
– Buitenlandse media
– Internationale autoritaire websites

PBN is heel breed. Veel mensen associëren een PBN (Private Blogging Network) met iets negatiefs en slechts. Helaas zijn er veel voorbeelden van slechte domeinen. Velen van hen in netwerken. Toch hebben we niet dezelfde kijk op PBN als anderen. 

Wij dragen zorg voor ons eigen netwerk. Daardoor is het meer waarschijnlijk een PBN 2.0 versie. Er wordt meer aandacht besteed aan de pagina’s en de inhoud. Dat terwijl wij zelf de linkbuilding verzorgen. We gebruiken onze pagina’s zelfs voor onze eigen projecten. Dat zouden we natuurlijk niet doen als we niet in het product zouden geloven. 

GEBRUIKEN JULLIE HET OOK ZELF?

Ja, we gebruiken het elke dag. Dat is waarom we weten dat het werkt. We genereren zelfs goede resultaten in Google met links van deze domeinen. Want waarom zou je een dienst creëren waar je zelf niet in gelooft? Dat zou een slechte ontwikkeling zijn. 

WAT IS DE GEMIDDELDE DR (DOMEIN RATING)?

Al onze domeinen hebben een gemiddelde DR van 25-30. Aangezien er steeds nieuwe domeinen bijkomen, zullen sommigen er minder hebben. Net zoals dat er veel domeinen zijn met meer domein rating (DR40+).

SmartLinkBuilding onderscheidt zich van anderen. Wij hebben niet “zomaar” PBN websites. Wij linken er zelf naar. Dat wil zeggen dat we zelf links van andere websites kopen of bouwen die niet in ons eigen netwerk zitten. Dat is een heel groot verschil met de meesten die dit soort links verkopen.

HOE LANG MOET EEN TEKST ZIJN?

De minimumlengte van een artikel is 300 woorden. Toch raden we je aan om te variëren in de lengte van de teksten.

IS ER ECHT GEEN VERPLICHTING?

Nee.

Wij zijn van mening dat het niet werkt wanneer je mensen moet binden aan een abonnement. Daarom kun je bij ons altijd opzeggen voor het einde van de betaalde maand.

Als je gebruik hebt gemaakt van onze linkbuilding campagne en er zijn uitgaven na de huidige maand, dan kun je annuleren nadat het laatste artikel is gepubliceerd.

HOEVEEL LINKS KAN IK GENEREREN?

Met ons geweldige pakket kun je zoveel links genereren als je wilt. Er is gewoon geen limiet. In onze andere 2 pakketten is er een limiet van 15 of 75 releases.

Dat betekent ook dat je zelf de prijs per publicatie bepaalt.

De prijs voor een link ligt gewoonlijk tussen € 40,00 en de € 120,00. Als je voor het grote pakket kiest met een beperkt aantal releases, kost je link slechts tussen de € 0,60 en € 2,00. Dat is ongelooflijk goedkoop. 

Als je het pakket van € 134,00 met 15 links gebruikt, is de prijs per link € 8,95. In het € 228,00 pakket is de prijs voor een link € 2,95.

KUNNEN DE PRIJZEN NA VERLOOP VAN TIJD STIJGEN? 

Nee.

De prijs is blijvend. Zelfs als we de prijzen later wijzigen.

BLIJVEN MIJN LINKS ONLINE ALS IK MIJN LIDMAATSCHAP OPZEG?

Ja, natuurlijk.

Wij hanteren geen abonnementsformule die de links verwijdert als je geen klant meer wilt zijn. Bovendien garanderen wij dat alle links minimaal 2 jaar geldig zijn. Wij halen links niet met opzet weg. Er kunnen zich uiteraard soms wel fouten voordoen.

HOE WERKT SMART LINKBUILDING?

In tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten, maken wij het je heel makkelijk.

Je kunt jouw artikel rechtstreeks in onze backend invoeren voor het domein waarop je het artikel wilt plaatsen. Deze wordt enkele seconden later al gepubliceerd. We controleren wel altijd of de artikelen aan onze regels voldoen.

Wil je zelf geen artikelen schrijven? Dan bieden wij je een aantrekkelijk prijs voor het laten schrijven van content. Je hoeft dan alleen nog maar de gewenste publicatiedatum te kiezen.

De campagne builder maakt het nog makkelijker
Als je meer links tegelijkertijd wilt kun je onze campagne builder gebruiken. Bijvoorbeeld om een langere campagne te plannen en ervoor te zorgen dat artikelen worden gepubliceerd op de dagen die je wilt (alleen bij aankoop van artikelen).

Ons systeem zorgt ervoor dat de anchor teksten voor de links worden gegenereerd volgens de “best practice”. Het zorgt er dus voor dat je niet een teveel aan specifieke anchor teksten gebruikt.

Deze functie is heel geschikt voor bureaus die bijvoorbeeld grote campagnes voor klanten doen.