BOLEX ontvangt 5 x meer websiteverkeer en stijgt 42% in de zoekwoorden top 10

Door gebruik te maken van Smart Linkbuilding heeft Bolex.dk zijn aanwezigheid in Google vergroot. Zelfs op zoekwoorden met een hoge concurrentie.

Na enige tijd te zijn gedaald, zijn zij onze dienst gaan gebruiken. Sindsdien hebben ze  hun positie weer veroverd en zelfs te verbeterd.

Bolex.dk is op 30 januari 2021 begonnen met Smart Linkbuilding. Sindsdien is hun websiteverkeer vervijfvoudigd. 

Naast het terugwinnen van de verloren posities en het websiteverkeer, zijn er nieuwe trefwoorden bijgekomen. Het aantal trefwoorden in de top 10 van Google stijgt met maar liefst 42%.

Bolex.dk verwacht verdere stijgingen naarmate de volgende artikelen worden gepubliceerd. Vooral van de seizoensartikelen zijn de verwachtingen hooggespannen.

Een reeks artikelen staat op het punt te worden gepubliceerd op bolex.dk. In tegenstelling tot vroeger, hebben zij de mogelijkheid een link op te bouwen naar al deze artikelen. Dit is niet alleen makkelijker, maar ook goedkoper dan vroeger.

De resultaten worden bereikt met behulp van de campagne builder in van Smart Linkbuilding. Dit is een 100% “hands-off” functie die het makkelijk maakt om jouw linkbuilding te beheren.

Over de auteur

Lennart schrijft SEO artikelen en draagt zorgt voor de linkbuilding op deze website.